Tip voor een goede loopbaanbegeleiding

Tip voor een goede loopbaanbegeleiding

Ik ben sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijfje. Ik had een aantal werknemers in dienst genomen waar ik in de loop van de maanden een erg goede band mee had gekregen. Een van mijn werknemers werkte echter een stuk minder goed dan dat het in het begin deed. Ook kwam deze werknemer vaak te laat op het werk. Het leek ons daarom ook een goede idee om op het internet op zoek te gaan naar een loopbaanbegeleiding.

Zeer veel bedrijven dat loopbaanbegeleiding aanbieden

Toen we op het internet op zoek gingen naar een bedrijf dat loopbaanbegeleiding aanbiedt kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Random Werk. Op de website van dit bedrijf zeer veel informatie te vinden over datgene dat het bedrijf aanbiedt. Het bedrijf vindt persoonlijke aandacht erg belangrijk en beschikt over een paintings percentage van 73% dit sprak ons onder andere erg aan. Ook staat er op de website vermeld dat het bedrijf loopbaanbegeleiding aanbiedt dat past als een handschoen. Dit houd in dat de werknemer na het intakegesprek een aantal online testen af zou leggen waar de volgende gesprekken op gebaseerd zullen worden. 

loopbaanbegeleiding

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Toen we contact met het bedrijf opnamen werden we erg vriendelijk te woord gestaan. We konden al erg snel terecht voor een intake gesprek. Hier hebben we de situatie uitgelegd en mijn werknemer heeft vervolgens een aantal testen afgelegd. Het leek ons een goed idee om mijn werknemer een andere baan binnen het bedrijf aan te bieden. Mijn werknemer gaat weer met plezier naar zijn werk toe en doet zijn werk nu erg goed. Daarom zijn we ook erg tevreden over Random Werk.

Reacties zijn gesloten.