Security awareness

Security awareness

Wat is security awareness? Security awareness betekent het beschermen van uw online informatie. Veel bedrijven krijgen te maken met cyberincidenten. Ze denken vaak meteen dat zij zijn gehackt. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat het vaak aan de medewerkers zelf ligt. 

Wat doet DGDO

Ons bedrijf helpt andere organisaties met het beschermen van hun informatie en website. Het aantal cyberincidenten neemt razendsnel toe in Nederland. Veel bedrijven zijn al getroffen en schakelen na het incident pas hulp in bij ons. Wij willen graag deze incidenten voorkomen. Het is tegenwoordig niet meer de vraag of je met een cyberincident te maken krijgt. Maar de vraag is wanneer?

Diagnose_actie_banner

Phishing 

Phishing is tegenwoordig de meest gebruikte IT-Risico’s voor bedrijven. wat is phishing precies? Phishing is een vorm van internet oplichting. Criminelen proberen met een mail gebruikers te misleiden met valse e-mail berichten. In een phishing mail staat altijd een link waarop geklikt word, dan wordt u doorverwezen naar een website die ook weer lijkt op de website van een bekend en betrouwbaar bedrijf. Daar vragen ze naar uw bankgegevens. Wanneer u deze gegevens invult kunnen de criminelen die deze website hebben opgezet vervolgens uw bankrekening plunderen

Contact opnemen

Als u nog vragen heeft, neem dan even contact op met ons. U kunt bellen op 088-633 1070. Ook kunt u het contactformulier invullen op de website en dan maken we een afspraak. Wij komen graag langs uw huis. Dan kunnen we samen kijken wat er is misgegaan en proberen wij het op te lossen. 

Reacties zijn gesloten.