Maak kennis met de eindeloze mogelijkheden van Doordrukpapier en kettingformulieren van ZigZag Forms

Maak kennis met de eindeloze mogelijkheden van Doordrukpapier en kettingformulieren van ZigZag Forms

Als ondernemer of zzp’er kom je dagelijks in aanraking met verschillende soorten papierwerk. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van administratie, het versturen van facturen en het invullen van offertes. Hierbij is het dan ook uiterst belangrijk om te werken met de juiste documenten die zorgen voor een efficiënte workflow. Gelukkig bieden doordrukpapier en kettingformulieren van ZigZag Forms hierbij de juiste oplossing.

Doordrukpapier

Doordrukpapier ook wel genoemd carbonpapier, is een uitvinding uit de jaren ’50 en wordt nog steeds veelvuldig gebruikt. Het papier is aan beide zijden gecoat met inkt die bij drukken op elkaar afgeeft. Hierdoor is het mogelijk om meerdere kopieën van hetzelfde document tegelijkertijd te maken. Het voordeel hiervan is dat het tijd bespaart en fouten minimaliseert. Dit papier is zeer geschikt voor bijvoorbeeld het maken van facturen of formulieren waarbij snel een kopie nodig is. Zo hoef je niet telkens handmatig elke factuur te kopiëren.

Kettingformulieren

Kettingformulieren ook wel bekend als doorschrijfsets, zijn geperforeerde sets van doordrukpapier die aan elkaar vastzitten en zo een ketting vormen. Deze formulieren zijn vaak bedrukt in meerdere kleuren om zo een overzichtelijk en gestructureerd document te creëren. Het grootste voordeel van kettingformulieren is dat ze direct in grote oplages gebruikt kunnen worden. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld facturen, orders of pakbonnen in grote aantallen te produceren. Een ander bijkomend voordeel is dat de perforaties ervoor zorgen dat de documenten netjes gescheiden kunnen worden.

Geheel naar wens samenstellen

Bij ZigZag Forms kun je zowel doordrukpapier als kettingformulieren geheel naar wens samenstellen. Zo kun je zelf bepalen hoe groot het formaat moet zijn, hoeveel vellen je wilt en welke bedrukking erop moet komen. Bijvoorbeeld afbeeldingen, barcodes of speciale PMS-kleuren. Zo krijg je altijd de juiste documenten die perfect aansluiten op jouw onderneming en werkwijze.

Een ander bijkomend voordeel van werken met doordrukpapier en kettingformulieren is dat het duurzaam is. In plaats van het steeds opnieuw printen van kleine aantallen papieren, hoef je met deze documenten minder vaak te printen. Hiermee bespaar je dan ook papier, inkt en elektriciteit. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Wil jij ook efficiënter werken en tijd en geld besparen? Dan zijn doordrukpapier en kettingformulieren van ZigZag Forms de oplossing. Met deze documenten heb je altijd een overzichtelijke administratie en kun je grote aantallen documenten in een handomdraai produceren. Geheel naar wens geproduceerd en van hoogstaande kwaliteit. Op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van printen en drukwerk? Neem dan vooral een kijkje op de website van ZigZag Forms en ontdek de vele mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.