Het beste maatwerk rvs vind je bij Tough Technics

Het beste maatwerk rvs vind je bij Tough Technics

Precisie- en maatwerk rvs, staal en Aluminium in de allerbreedste zin van het woordje vind je bij Tough Technics. Bij dit bedrijf wordt de expertise die zij hebben ingezet om iedere klantvraag passend op te lossen. Tough Technics levert kwaliteit van tekening tot eindproduct en onderhoud. Het bedrijf heeft namelijk erg veel ervaring, kennis rondom allerlei verschillende aspecten van metaaltechniek. 

metaal

Waar ligt de nadruk op bij Though Technics

Tough Technics legt de nadruk vooral op de communicatie, service, en de kwaliteit die zij leveren. Het bedrijf biedt maatwerk aan zodat iedere klant aanvraag passend opgelost kan worden, want iedere klantvraag is weer anders. Naast de las en metaaltechniek die het bedrijf aanbiedt bedien zij ook de onderhoud aan. Tough Technics werkt samen met van Gerritsen las & metaaltechniek en de ondersteuning  van een zeer omvangrijk ZZP netwerk. Hierdoor is alles bespreekbaar met een klant, wanneer het nu om een grote , korte, klein of langdurige klus gaat. Elke werknemer bij tough Technics is gespecialiseerd in een bepaald vlak. 

Tough Technics

Zeer voordelige prijzen 

Tough technics maakt gebruik van een flexlocatie voor de uitvoering van de klussen wanneer het gaat om maatwerk. Zij gebruiken een flexlocatie zodat zij de kosten voor de klant laag kunnen houden ten vergelijking met andere bedrijven. Zij betalen namelijk niet voor een werkplaats wanneer zij deze niet gebruiken, omdat iedere klant aanvraag anders is zij ook de prijsopgave bij Tough Technics anders. Er zal altijd een offerte op maat gemaakt worden naar de behoefte van de klant. 

Reacties zijn gesloten.