Een goede boekhouder in Arnhem gevonden

Een goede boekhouder in Arnhem gevonden

Mijn vader is sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van zijn eigen bedrijf. Het bedrijf was in de loop van de maanden al erg gegroeid en hierdoor had hij eigenlijk geen tijd meer voor de boekhouding. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar boekhouder Arnhem om een goede boekhouder bij ons in de buurt te vinden. 

Zeer veel boekhouders in Arnhem

Toen we op het internet op zoek gingen naar boekhouder Arnhem rekken we erg veel zoekresultaten van zeer veel administratiekantoren bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van administratiekantoor Heylo ons het meeste aan. De website is namelijk erg goed en zeer overzichtelijk. Ook bevat de website erg veel informatie over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Na het lezen van de informatie besloten we daarom ook om contact met het bedrijf op te nemen.

financiële-samenwerking

Een zeer goed kennismakingsgesprek

Mijn vader werd erg vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. Ook kon hij al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek werd hem alles vriendelijk en uitgebreid uitgelegd. Na het gesprek besloot hij om administratiekantoor Heylo in te huren voor de boekhouding. 

Reacties zijn gesloten.