Een bezoek aan een erg mooi Museum in Gelderland

Een bezoek aan een erg mooi Museum in Gelderland

Mijn broertje is een erg grote liefhebber van glaskunstwerken. We gingen daarom ook op het internet op zoek naar Museum Gelderland om een museum bij ons in de buurt te vinden dat mooie glaskunstwerken tentoonstelt. 

Veel verschillende museum in Gelderland 

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar Museum Gelderland kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van het Lalique museum. De website van dit museum is erg overzichtelijk en er is veel informatie op te vinden. Op de website is onder andere erg veel informatie vinden over de veel verschillende glaskunst werken die het museum tentoonstelt. Ook is er erg veel informatie te vinden over de kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. De informatie sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen naar de arrangementen die het museum aanbiedt.

Gekozen voor het prosecco arrangement met een luxe lunch

Het museum biedt verschillende arrangementen aan en nadat we deze arrangementen met elkaar hadden vergeleken besloten we om voor het prosecco arrangement te gaan met een luxe lunch. We hebben een erg leuke dag gehad en de kunstwerken die het museum tentoonstelt waren prachtig. De lunch was ook super lekker we zijn daarom ook erg tevreden.

Reacties zijn gesloten.